Szolgáltatások
Rendszergazdai szolgáltatásaink: szerver telepítés, átalánydíjas rendszer üzemeltetés
A Flash Csapat
Rendszergazda szolgáltatásokat nyújtó csapatunk bemutatása
Rólunk írták
Rólunk írták
IT karbantartási és szerver telepítési szolgáltatással kapcsolatos vélemények ügyfeleinktol
Munkánk számokban
100+Szerver telepítés, rendszergazda szolgáltatási munkánk számokbanszerver
1000+Szerver telepítés, rendszergazda szolgáltatási munkánk számokbankliens gép
1500+Szerver telepítés, rendszergazda szolgáltatási munkánk számokbane-mail fiók
2000+Szerver telepítés, rendszergazda szolgáltatási munkánk számokbanPC évente
Rendszergazdai tevékenységeink számokban
Rólunk
   A Flash-Com Számítástechnikai Kft 1995 óta van jelen a magyar számítástechnikai piacon. 20. éve kibővített telephellyel, változatlan tulajdonosi összetétellel, ugyanazzal a névvel a kelet-pesti régió stabil, megbízható számítástechnikai szolgáltatójaként. Az elmúlt években a cég folyamatos és dinamikus pénzügyi eredményeket produkált, egyre nevesebb cégek kiszolgálásával, tovább növelve a cég presztízsét, hírnevét...
Rólunk
Segíthetünk?
Segíthetünk? Szakértő kollégáink várják megkeresését, hogy bármilyen informatikai jellegű problémájában segítségére legyenek! Mi levesszük a terhet válláról, megoldjuk a problémáit! Keressen minket bizalommal!
Segíthetünk?
Szolgáltatások

Szerverek tervezése, konfigurálása, gyártása

Igazán optimalizált szervert megtervezni alapos gyakorlatot és szakmai tudást igényel. Hosszú évek óta foglalkozunk Dell szerverek beszerzésével, illetve saját Flash Server sorozatunk optimalizálásával. Elsőként kezdtük forgalmazni a DELL termékeket, mert kiemelkedő 5 év ! next business day tehát másnapi garanciális ügyintézéssel lényegesen kedvezőbbek voltak, mint a kommersz vetélytársai. Saját szervereink még ennél is jobban szervizelhetőek, mert raktáron tartjuk a fő alkatrészeket, így egy alaplap meghibásodás órákon belül orvosolható. Szervereinkre jellemző a nagyon magas rendelkezésre állás, három évente 1-2 óra üzemidő kieséssel lehet számolni. Garanciális ajánlataink között szintén megtalálható a teljes öt éves opció, mert kiváló beszerelt alkatrészeink ezt lehetővé teszik.

 

Szerver szoftverek telepítése, üzemeltetése

Az igazi szerver telepítő kolléga ismérve, hogy megfontolt és nem kapkod. Iszonyatos mennyiségű ADAT és ÉRTÉK sorsa áll rajtuk. A mi kollégáink éppen ezért előbb gondolkoznak, terveznek, hogy megtalálják a legbiztonságosabb, leghatékonyabb megoldást. Aztán cselekszenek. Ezért van sok elégedett ügyfelünk. Alapvetően Microsoft alapú rendszerekhez értünk, igazán nagyot alkotni ezen a platformon tudunk. Több kollégánk képzett „MS mérnök” és több sikeres szerver konszolidáción úgy vagyunk túl, hogy az ügyfelek gyakorlatilag észre sem vették az átszervezést!

 

IT audit és stratégia

Kollégáink évek óta terveznek különböző komplexitású informatikai rendszereket cégeknek és intézményeknek. Így a tervezés előtti fázist is ránk bízzák. Gyakorlatban a munkánk első része egy komplett informatikai felülvizsgálat, más néven IT audit. A folyamat kimenetén érkező adatok alapján kezdődik a második fázis, ami egy optimális IT stratégia kidolgozása. Harmadik fázis pedig az IT stratégia alapján a rendszer rendbetétele.

 

Webtárhelyek és mentések

Nagy megbízhatóságú szervereink üzemelnek szerverparkban. Ezek a szerverek saját szerver rendszerünkre épülnek, amelyeket folyamatosan monitorozunk és igény esetén fejlesztünk. Így szabad kapacitással rendelkezünk az általunk készített weboldalak és mások tárhely igényének kielégítésére. Természetesen kisebb cégek biztonsági mentése is ide került. Maximális adat biztonság elérése érdekében IT karbantartási szerződéssel rendelkező ügyfeleink számára díjmentesen napi mentést végzünk helyi szervereikről, így egy vis major esemény ( pl. beázás, betörés vagy lopás ) esetén egy földrajzilag elkülönített szerveren minden adat megmarad, és így rövid idő alatt visszaállítható a munkamenet!

 

Iroda ellátás

Számunkra a következőket jelenti: PC, notebook, monitor, nyomtató kiválasztás-értékesítés. Továbbá hardver/szoftver leltár aktualizálása, IT stratégia megalkotása. Apró-cseprő problémák megoldása. Hálózati gondok orvoslása. Mentések, vírus mentesség garantálása. Külön téma a megfelelő nyomtató kiválasztása. Alapos költségszámítást végzünk, mielőtt ügyfelünknek nyomtatót ajánlunk. Sokan nem is gondolják, hogy egy ad-hoc döntéssel mennyi pénzt dobnak ki az ablakon. Természetesen ide tartozik az ügyfélnek szükséges kellékanyagok biztosítása. Mi ezt a ránk jellemző alapossággal és gondossággal végezzük. Vírusirtó programok gyártóit rendszeresen figyeljük, mert a mi szakmánkban nincsenek bérelt helyek. Ami fél éve még világelső volt most már lehet, hogy csak a középmezőny tagja…